Maak een keuze voor de 1e film van 2019 op 4 januari!

Doe mee en maak een keuze tussen 2 films. Je kunt dit doen t/m 19 december middernacht. De film met de meeste stemmen wordt op vrijdag 4 januari 2019 gedraaid!

Breng je stem uit via Twitter, Facebook (we hebben een poll aangemaakt) of via pr@filmhuiskampen.nl

1. Gräns (Border)

Releasedatum
08-11-2018
Genre
drama, fantasy
Lengte
101 min.
Land Zweden, Denemarken
Gesproken taal Zweeds

Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren. Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. De film won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.
Cast
Eero Milonoff, Eva Melander
Regisseur Ali Abbasi
trailer
https://youtu.be/Hf1k60H_SQM

2. The Old Man and the Gun
Releasedatum
08-11-2018
Genre misdaad, komedie
Lengte 93 min.
Land VS
Gesproken taal Engels

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan. Samen met up-and-coming regisseur David Lowery (A Ghost Story), generatiegenoot Sissy Spacek, Tom Waits en Oscarwinnaar Casey Affleck, sluit Robert Redford zijn immense acteercarrière af.
Cast
Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits, Sissy Spacek, Elisabeth Moss
Regisseur
David Lowery
Scenarioschrijver
David Lowery, David Grann
trailer
https://youtu.be/SkVFO19VbkE

Breng je stem uit via Twitter, Facebook (we hebben een poll aangemaakt) of via pr@filmhuiskampen.nl
11.11.2018
 

Add comment